Om oss

Blue Software ble etablert i Ålesund i 2018, og har gjennom våre ansatte mange års erfaring og innsikt i våre kunders behov. I Blue Software er vi først og fremst spesialister på forretningsplatformen Dynamics 365 og Business Central, med et økende fokus på innovative og moderne moduler, integrasjoner og spesialisert programvare. Vårt fokus er høy kundetilfredshet.

Katrin Gentzsch
Katrin GentzschDaglig leder
Katrin har en mastergrad i informatikk og over 25 års erfaring med ERP-systemer.
Hun jobber med utvikling, integrasjoner og implementering av 365 Business Central, som omfatter også prosjektledelse og konsulenttjenester.
Hun er spesialisert innen produksjon.
Oddvar Rishaug
Oddvar RishaugSystemarkitekt
Oddvar har en bachelorgrad i informatikk og matematikk. Med over 40 års erfaring med ERP-systemer er han vår ekspert på utvikling, og oppgradering av Dynamics 365 BC.
Oddvars spesialområde er logistikk.
Juan Manuel Hurtado
Juan Manuel HurtadoProduktansvarlig
Juan har en bachelorgrad i Computer Engineering, og har lang erfaring med utvikling av løsninger for e-kommers, web, Dynamics 365 BC og databaser.
Juan har spesialkompetanse i utvikling av integrasjoner med 365 Business Central og jobber med den tekniske implementering av 365 Business Central.
Francisco Glomset
Francisco GlomsetUtvikler
Francisco har en bachelorgrad i Dataingeniør. Han var nytutdannet i 2023 og har erfaring innen backend og frontend gjennom diverse internships
Harry
HarryMaskot
Harry jobber som maskot hos Blue Software AS med mange års erfaring i oppstartsbedrifter på Sunnmøre. Han er opprinnelig dansk og har en lang fartstid som maskot i DSB (den danske jernbaneselskap) hvor han ble pensjonert i 2011 (Historie).

I Blue Software er vi alltid på utkikk etter dyktige ansatte.

Vi ser etter konsulenter, prosjektledere og systemutviklere som ønsker å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter. Har du spørsmål? Kontakt oss på telefon 40 00 24 03eller send en e-post til post@bluesoftware.no.